Yellow fields

Yellow fields

Hat detail

Yellow fields

Yellow fields

Yellow fields

Yellow fields

Some week ago Josefin and I went biking to these yellow rapeseed fields to take some photos. The weather have been a bit unstable. Luckily it didn’t rain that evening. However, the light was changing a lot which was a bit disturbing. But we’ve got many nice shots from the photoshoot and here is a selection of the favourites.

Most of the time I wear quiet neutral colours. My capsule wardrobe goes in grey, white, black and navy. Especially when I have worn office wear the whole summer, it is fun to wear more colourful clothes and more relaxed clothes on my leisure time. Usually, I try not to fall to easily for trend pieces that won’t be worn. However, I got this gingham pattern off-shoulder top from H&M’s sale a couple weeks ago. I’ve already used it quiet a lot, e.g. with blue denim or sailor shorts. I was thinking about combining the top with a black midi skirt for this photoshoot, but I’m glad that I chose this red instead. The colours really pop out.

För en vecka sedan cyklade Josefin och jag till dessa gyllene rypsfält för att fota lite. Vädret har varit lite ostabilt men som tur regnade det inte den kvällen. Dock ändrades ljuset ganska mycket, vilket var lite irriterande. Men hursomhet blev det blev många fina bilder och här är ett urval av favoriterna.

Jag brukar för det mesta ha på mig ganska neutrala färger. Min basgarderob går i grå, vitt, svart och marinblått. Men speciellt nu när jag har haft mest kontorsklädsel hela sommaren, är det kul att ha lite mer färggranna kläder och ledigare kläder på fritiden. Jag försöker undvika att köpa trendiga plagg som inte sen blir använda. Jag köpte dock denna rutiga off-shoulder från H&M:s rea för ett par veckor sedan. Jag har hunnit använda den ganska mycket, t.ex. med blåa jeans eller högmidjade sailor inspirerade shorts. Jag tänkte jag skulle kombinera toppen med en svart midi kjol för fotograferingen men jag är glad att jag valde denna röda istället. Det blev verkligen färgglatt.


Sara Nguyen

Sara Nguyen is a photographer and blogger based in Helsinki, Finland.