Green Velvet

Green Velvet

Silver water

green velvet

I feel like a lot has been happening even though it is only February yet. I thought of blogging more often this year, but because of other priorities the blog will continue the same way as earlier. Slow blogging whenever inspiration strikes without expectations. I am a slow bIogger but that’s fine. I have some projects that I am looking forward to share with you.

The photo above was taken the same time as the photo shoot with Eleonora in Kallio. The other two was in my room a couple weeks ago when I tested the Spring light in my room. I usually make a more or less conscious assessment of my own wardrobe every year. What I will invest in, what I will remove. I thought of using more blazers in my everyday. This green velvet blazer which otherwise have been a nice party piece, could get some more daylight.

Det har liksom gått en månad in i året och det känns som det har hunnit hända ganska mycket redan. Jag hade avsikter att blogga lite oftare nu iår, men på grund av andra prioriteringar kommer bloggen att fortsätta ungefär som förut. Att sporadiskt blogga när jag får inspiration. Jag har lite projekt på gång som jag ser fram emot att få dela med er.

Här ovan är ett kort jag knäppte i samband med då jag fotade med Eleonora i Berghäll. Annars knäppte jag lite självporträtt för ett par veckor sedan för att testa vårljuset i mitt rum. Varje år gör jag en mer eller mindre medveten bedömning av min garderob. Vad jag ska satsa på, vad jag ska göra mig av med.  I klädväg tänkte jag att jag skulle få in lite mera användning av blazers. Denna gröna sammetsblazern som annars har varit ett fint festplagg skulle kunna få lite mera dagsljus.


Sara Nguyen

Sara Nguyen is a photographer and blogger based in Helsinki, Finland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.