Let’s go to the seaside

Let’s go to the seaside

Sisä-hattu

Mia

Water waves

May month went fast. These past weeks I have been walking around with bare legs and just enjoyed the summer weather. I have been doing quiet many trips to different parks and beaches in Helsinki. Yesterday, Mia and I went to Vattuniemen ranta and I captured some photos.

Majmånaden bara flög förbi ungefär. De senaste veckorna har präglats av känslan av att kunna gå barbent och flanera på gatorna i Helsingfors utan några obligationer. Sommarvärmen gör gott. Det märks på min atopiska hud. Det märks på människorna här. Annars har det blivit en del utflykter till parker och stränder. Igår for Mia och jag till Vattuniemen ranta. Jag knäppte några bilder därifrån.


Sara Nguyen

Sara Nguyen is a photographer and blogger based in Helsinki, Finland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.