Personal

New year, new city

Stockholm

Hej på er. Har haft i baktankarna att uppdatera bloggen men det har varit lite trögt att komma igång. Under november och december hade jag väldigt lite fritid då jag skrev både på gradun och gick en kurs på Aalto universitet. Skriver fortfarande på gradun men flyttade nyligen till Stockholm för praktik. Nu har jag bott här i tre veckor och stormtrivs. Det känns verkligen som att jag är på rätt plats, i rätt tid.Jag kommer att styra upp några roliga fotoprojekt under våren så ni lär höra lite mer av mig nu.

_________________________________

Hello there. I’ve been thinking about updating the blog but been a bit slow to get started. I had very little extra leisure time during November and December when I was writing on my thesis and taking a course at Aalto. I’m still writing my thesis but I moved recently to Stockholm for an internship. I’ve been here for three weeks and I really really like it. It feels like I’m where I supposed to be right now and that’s a great feeling. I’ll have some fun photo projects during the spring so I’ll keep you guys updated.

   

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.