Personal

Tueday 9 pm

Syrén

Eira

Utanför fönstren blåser hårda vindar. Här inne laddar jag upp bilder från sommaren, från värmen, från dagar då huden var alldeles glansig av svett. Tänker ofta på sommaren. Tänker speciellt på tunna klänningar och bara ben. Om några veckor kanske. Tänker ibland på framtiden och karriär. Det finns mycket jag skulle vilja lära mig ännu. Jag har planer till några dagar in på augusti, sen är det väldigt öppet ännu vad som händer.

___

There are stormy winds out there, meanwhile I’m uploading pictures from the summer, from sunny days when my skin was glowing of sweat. Thinking about the summer, and thin dresses and bare legs. Maybe in a few weeks. Sometimes I’m also thinking about the future and career. There’s still a lot of things that I would like to learn. I’ve got plans until a few days in August, but after it’s quiet open what will happen.