Personal

Thick sweaters, word counting and summer plans

Stockholm

Stockholm

Stockholm

Stockholm

Några vykort från de sista veckorna jag var i Stockholm.

Det var ett tag sedan jag uppdaterade. Jag har hunnit vara drygt en vecka i Helsingfors nu. Kommer att vara här i maj och juni för att skriva färdigt min graduavhandling. Jag har kommit lite igång men ska försöka få till ett skrivflow nästa vecka. Ser fram emot att sommarvärmen ska komma till Helsingfors, bär ännu ylletröjor och yllekappa i maj liksom. Jag har inte så mycket inplanerat nu, kanske en sväng till Österbotten under juni. Men i juli kommer jag att bo en månad i Wien så det ska bli kul!

It’s been a while since I updated. I’ve been about a week in Helsinki. I’ll be in Helsinki during May and June to finish my thesis. I’ve started writing slowly, but will try to get a better writing flow next week. I’m looking forward to warmer summer weather here, because I’m still wearing thick wool sweaters and coat in May. I don’t have so much planned out, will maybe go to Ostrobothnia during June. One nice thing! I’ll stay one month in Vienna.